Puhulni kell a lapoknak betöltés után de pár óra múlva ehető!
Hozzávalók
Tészta:
- 25 dkg liszt,
- 1/2 sütőpor,
- 10 dkg porcukor,
- 5 dkg vaj,
- 2 tojás.
Ezeket összegyúrni és tepsi hátán 2 lapot sütni. (tepsi méret: 22 ×35) kb.
Krém:
- 50 dkg túró,
- 20 dkg porcukor,
- 25 dkg ráma,
- 3 dl tej,
- 1 tejszín ízű puding por,
- 1 vaníliás cukor.
Elkészítés
A tejből cukorból pudingporból masszát főzünk. A margarint kihabosítjuk, hozzá keverjük a túrót és a langyos pudingot.
2 lap közé töltjük. Tetejére porcukrot vagy csokimázt teszünk.
Forrás: Manyi És Béla Neugebauer